μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- 1 κιλό σπαλομίτα
- 1 μελιτζάνα
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 4 ώριμες ντομάτες
- λίγο αρακά
- 2 δαφνόφυλλά
- 2 κλαδάκια θυμάρι
- λίγο σέλινο
- 1 κ σ πελτέ
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα.
Βάζουμε 1 κ.σ πελτέ και τον τρίβουμε στον πυθμένα .
Σοτάρουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με το κρέας .
Αλέθουμε τα μισολιωμένα λαχανικά . Τρίβουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε μαζί με το κρέας 2 - 2,5 ώρες .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου