Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Κοκκινιστό μοσχαράκι με σάλτσα λαχανικών

 


μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis

Υλικά

  • 1 κιλό σπαλομίτα 
  • 1 μελιτζάνα 
  • 1 πιπεριά πράσινη 
  • 1 πιπεριά κόκκινη 
  • 1 κρεμμύδι 
  • 3 σκελίδες σκόρδο 
  • 1 καρότο 
  • 4 ώριμες ντομάτες 
  • λίγο αρακά 
  • 2  δαφνόφυλλά
  • 2 κλαδάκια θυμάρι 
  • λίγο σέλινο
  • 1 κ σ πελτέ
 Εκτέλεση



Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα. 
Βάζουμε 1 κ.σ πελτέ και τον τρίβουμε στον πυθμένα . 
Σοτάρουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με το κρέας . 



Αλέθουμε τα μισολιωμένα λαχανικά . Τρίβουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε μαζί με το κρέας 2 - 2,5 ώρες .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο