μαγειρεύει η Effie Tsitsika
Υλικά
- 500 γρ. φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
- 250 γρ. βιτάμ
- 440 γρ. ζάχαρη
- 4-5 αβγά
- 260 ml γάλα
- 2 βανίλιες
- κομμάτια από σοκολατένιο αυγό
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο και ρίχνουμε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα – ένα τα αβγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε διαδοχικά τη φαρίνα με το γάλα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε ελαφρά.
Τέλος προσθέτουμε τα κομμένα κομμάτια σοκολάτας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (170 βαθμούς) για 50 λεπτά με 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου