μαγειρεύει η Stella Gklava
Υλικά
- 1 κιλό κιμά ανάμεικτο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
- 1/2 κούπα κόκκινο κρασί
- 1 αυγό
- 1 κγ κύμινο
- λίγο μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
Για την σάλτσα
- 1 κουτί έτοιμη σάλτσα ή 5 μεγάλες ντομάτες αλεσμένες και λίγο πελτέ ντομάτας
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγη ρίγανη
- 1/2 κγ κύμινο
- 1/2 κούπα κόκκινο κρασί
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια. Από την προηγούμενη είναι καλύτερα.
Τηγανίζουμε ελαφρώς.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας.
Βράζουμε λίγο την σάλτσα και βάζουμε τα σουτζουκάκια να βράσουν για 20 λεπτά.
Συνοδέψαμε με ρύζι πιλάφι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου