μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 3 μελιτζάνες
- 150 γρ φέτα
- 2 πιπεριές
- 1 ντομάτα σφιχτή
- 1/2 κρεμμύδι ξερό
- σκόρδο κατά βούληση
- μαϊντανός
- βασιλικός
- ελαιόλαδο
- βαλσάμικο
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις μελιτζάνες, αφού τις τρυπήσουμε με ένα πιρούνι, τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε σε σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
Κόβουμε τις πιπεριές σε κομμάτια , την ντομάτα σε κύβους αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια και τα βάζουμε στο μούλτι.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι χοντροκομμένο, το σκόρδο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το βαλσάμικο.
Προσθέτουμε και τις μελιτζάνες.
Αλέθουμε για λίγο και προσθέτουμε την φέτα. Συνεχίζουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
Βάζουμε την μελιτζανοσαλάτα στο ψυγείο για να είναι δροσερή δροσερή.!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου