μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- 500 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 1 κ γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 φακελάκι μαγιά
- 2 αυγά
- 1 στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κ γλ. αλάτι
- 1 κ γλ. ζάχαρη
- 1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα
- 3/4 της κούπας του τ λάδι(έβαλα ελαιόλαδο)
- φέτα, και άλλα τυριά της αρεσκείας μας
- κρόκος αυγού, προαιρετικά
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε πρώτα όλα τα υγρά, μετά το αλεύρι και στο τέλος τα τυριά.
Αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα. Πλάθουμε τα σφαιρίδια και τα πιέζουμε ελαφρά.
Τα αλείφουμε με τον κρόκο του αυγού και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου