Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ντολμαδάκια ανοιχτά με ψάρι φιλέτο

 


μαγειρεύει ο Mitas Xristos

Υλικά

  • αμπελόφυλλα
  • ρύζι
  • πιπεριά κόκκινη
  • πράσινη πιπεριά κέρατο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • χυμό λεμονιού

Για το σερβίρισμα

  • ψάρι φιλέτο (της αρεσκείας μας)

Εκτέλεση

Βράζουμε σε καλά αλατισμένο νερό τα φύλλα μαζί με το ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής μας σε χαμηλή φωτιά.



Σκεπάζουμε την κατσαρόλα για να φουσκώσει το ρύζι και να δέσουν τα υλικά.

Νοστιμίζουμε με τον χυμό λεμονιού.

Ετοιμάζουμε το ψάρι φιλέτο στο τηγάνι με λίγο νερό. Το γυρίζουμε 2-3 φορές και είναι έτοιμο.

Σερβίρουμε τα φύλλα με το ρύζι και από πάνω ακουμπάμε το ψάρι και καλή μας όρεξη!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο