μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- πράσινα κρεμμύδια
- 1 κ γλ πάπρικα καπνιστή
- 1/2 κ γλ κουρκουμάς
- 2 κ γλ αλάτι
- 1 ποτήρι νερό
- αυγά
- κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια ελαφρά μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους και προσθέτουμε την πάπρικα, τον κουρκουμά, το αλάτι και το νερό. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις είναι έτοιμα σπάζουμε όσα αυγά θέλουμε και σκεπάζουμε με το καπάκι. για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε και το κεφαλοτύρι και σβήνουμε το μάτι. Ξανακλείνουμε το με το καπάκι για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το κεφαλοτύρι και είναι έτοιμο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου