μαγειρεύει ο Mitas Xristos
Υλικά
- λαιμός χοιρινός
- κρεμμύδι
- κόκκινη πιπεριά
- πατάτες
- ντοματοπελτές
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- κόλιανδρος
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι κομμένα σε φέτες.
Τσιγαρίζουμε βάζουμε τα μυρωδικά την ντομάτα προσθέτουμε τον πελτέ και νερό για να σκεπάσει.
Χαμηλώνουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα....
Σερβίρουμε με αρακά και λίγο φέτα τυρί...
Συνοδεύεται με λάχανο καρότο λάδι λεμόνι ξύδι και λίγο μπούκοβο και σαλάτα φυσικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου