μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- φασόλια
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- πιπεριές πράσινη και κόκκινη
- 1 μελιτζάνα
- καρότα
- πελτές ντομάτας (προαιρετικός)
- 1 κ σ γλυκιά πάπρικα
- χυμό από 4-5 ντομάτες
- αλάτι
- πιπέρι
Για το ταψί
- 3-4 κ σ λάδι
- μαϊντανός
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε και βράζουμε τα φασόλια .Τα σουρώνουμε
Σοτάρουμε το κρεμμύδι ,τα σκόρδα, τις πιπεριές και την μελιτζάνα .
Ακολουθούν τα καρότα, ο πελτές και η πάπρικα.
Προσθέτουμε τα φασόλια, τον χυμό από τις ντομάτες , αλάτι, πιπέρι, νερό και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν .
Βάζουμε το φαγητό μας στο ταψί και προσθέτουμε το λάδι , μαϊντανό ή ότι άλλο αρέσει και στον φούρνο στους 190 -200 βαθμούς για μια ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου