μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- μαρούλια
- μανιτάρια
- φρέσκα κρεμμυδάκια
- άνηθος
- δυόσμος
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 αυγά
- χυμός λεμονιού
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε τον άνηθο, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
Όταν είναι έτοιμα, προσθέτουμε το νερό.
Αφήνουμε να βράσουν κι όταν είναι σχεδόν έτοιμα, προσθέτουμε τα μαρούλια και το ρύζι.
Μόλις μαλακώσουν τα μαρούλια, ετοιμάζουμε το αυγολέμονο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου