Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυριά

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 20 κολοκυθοανθοί
  • 3 αυγά
  • φέτα
  • λίγο κεφαλοτύρι
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • μαϊντανός
  • δυόσμος
  • πιπέρι
  • λάδι

Εκτέλεση

Βγάζουμε τους στήμονες από τους κολοκυθοανθούς και τους πλένουμε. Τους αφήνουμε να στραγγίσουν και ετοιμάζουμε την γέμιση.

Τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη την φέτα και το κεφαλοτύρι.

Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τον δυόσμο και την πιπεριά Φλωρίνης. Προσθέτουμε τα αυγά, λίγο λάδι , πιπέρι και ανακατεύουμε.



Γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς και τους αραδιάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.

Επειδή 2-3 κολοκυθοανθοί μου χαλάσανε τους ψιλοέκοψα κι αυτούς και τους πρόσθεσα στην γέμιση.



Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 



για 20 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο