Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Καγιανάς

 


μαγειρεύει η Giota Haropoulou

Υλικά

Η βασική συνταγή είναι ομελέτα αυγά με φρέσκια ντομάτα. Από κει και πέρα εμπλουτίζουν αν θέλουμε με ότι μας αρέσει. 

  • φρέσκια ντομάτα
  • 2  αυγά
  • 1 πατάτα μεγάλη τηγανιτή
  •  πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • άσπρα μανιτάρια σε φέτες
  • κρεμμύδι ξερό 
  • φέτα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε τηγάνι το κρεμμύδι με λίγο λάδι και σοτάρουμε. 

Μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τη ντομάτα και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά έως ότου απορροφηθούν τα υγρά και μείνει σάλτσα. 

Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα, την πατάτα, πιπέρι και αλάτι και τηγανίζουμε. 

Μόλις είναι έτοιμη η ομελέτα, ρίχνουμε τριμμένη φέτα στο τηγάνι, ανακατεύουμε και αφήνουμε δύο τρία λεπτά ακόμα πριν αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο