μαγειρεύει ο Mitas Xristos
Υλικά
- μανιτάρια μορχέλες
- κρεμμύδι ξερό
- καρότο
- πράσο
- σκόρδο
- λευκό κρασί
- ντομάτα τριμμένη
- μαϊντανός
- αλάτι
- πιπέρι
- 1-2 δαφνόφυλλα
- μπαχάρι
- φέτα στο γκριλ
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, βάζουμε τις μορχέλες, το καρότο, το πράσο.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το σκόρδο και σβήνουμε με λευκό κρασί ( γειά μας), Χαμηλώνουμε την φωτιά.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι και το κριθαράκι και το σοτάρουμε λίγο.
Σε ένα ταψί βάζουμε το κριθαράκι και τα υπόλοιπα υλικά .
Ψήνουμε στους 170 c για 45 λεπτά και είναι έτοιμο.
Ψήνουμε και λίγο τυρί στο γκριλ
Και σερβίρουμε!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου