μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- μελιτζάνες
- κολοκυθάκια
- πατάτες
- πιπεριές
- ξερό κρεμμύδι
- σκόρδο
- ντομάτα σάλτσα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα λαχανικά κομμένα σε κύβους, την σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε για 30’ ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Στο τέλος προσθέτουμε το
ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου