Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Τηγανόψωμα (σκέτα ή με τυρί)

 


μαγειρεύει η Effie Tsitsika

Υλικά

  • προζύμι 
  • τυρί

Εκτέλεση

Έχουμε ετοιμάσει το προζύμι μας και το διατηρούμε στο ψυγείο. 

Κόβουμε μπουκιές από το προζύμι και ανοίγουμε όπως στις πίτες. 

Τηγανίζουμε. 

Αν θέλουμε να προσθέσουμε τυρί, τότε μόλις ανοίξουμε την πίτα, τρίβουμε τυρί και διπλώνουμε και ξαναανοίγουμε φύλλο και τηγανίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο