μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- μικρά και τρυφερά κολοκυθάκια
- ελαιόλαδο
- χυμός λεμονιού
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- άνηθος (προαιρετικός)
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα βράζουμε χωρίς να κόψουμε τις άκρες τους.
Έτσι ΔΕΝ ρουφάνε πολύ νερό στο βράσιμο. Όταν βράσουν τα βγάζουμε και κόβουμε τις άκρες τους.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα υλικά για την σάλτσα.
Τα σερβίρουμε είτε ολόκληρα είτε κομμένα σε χοντρές ροδέλες.
Τα περιχύνουμε με την σάλτσα και
καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου