μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- μπακαλιάρος
- κόκκινη και πράσινη πιπεριά
- κολοκυθάκι
- ντομάτα
- μελιτζάνα
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- καρότο
- πατάτες
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμάς
- σέλινο
- αυγολέμονο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαχανικά σε σιγανή φωτιά μέχρι να μισοβράσουν.
Στην συνέχεια προσθέτουμε και τον μπακαλιάρο και μαγειρεύουμε για λίγη ώρα ακόμη.
Βγάζουμε το ψάρι και το ξεκοκκαλίζουμε. Το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Ετοιμάζουμε και το αυγολέμονο και δένουμε το φαγητό.
Καλή μας όρεξη!!!
Η συνταγή είναι Λευκαδίτικη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου