μαγειρεύει ο Chris DePer
Υλικά
- κολοκύθα βουτύρου
- μαύρα σύκα
- λίγο βούτυρο
- βρασμένα ζυμαρικά
- κίτρινο τυρί
Εκτέλεση
Ψήνουμε στον φούρνο την κολοκύθα κομμένη σε μπαστουνάκια και τα σύκα ανάλογα με το μέγεθός τους.
Τα δικά μου είναι από τα πολύ μικρά και τα έκοψα στα τέσσερα. Αφού μαλακώσουν τα ρίχνουμε με λίγο βούτυρο στο τηγάνι για δύο λεπτά και προσθέτουμε και τα βρασμένα ζυμαρικά.
Τα γυρνάμε μερικές φορές και είναι έτοιμο. Απαιτεί δυνατό κίτρινο τυρί, γιατί είναι γλυκό το πιάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου