μαγειρεύει η Ελενα Γεωργιου
Υλικά
- φύλλα από καλοκαιρινό σπανάκι
- κιμάς
- κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρύζι
- ελαιόλαδο
- χυμός λεμονιού
- μαϊντανός
- δυόσμος
- ντομάτα τριμμένη
Εκτέλεση
Ζεματίζουμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα τα φύλλα του σπανακιού και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ετοιμάζουμε την γέμιση όπως κάνουμε για τα κλασσικά ντολμαδάκια.
Βάζουμε από λίγη γέμιση σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε σε ρολάκια.
Βράζουμε το φαγητό και απολαμβάνουμε μια διαφορετική , μα πολύ νόστιμη παραλλαγή του πιάτου.
Σημείωση : Αυτό είναι το καλοκαιρινό σπανάκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου