μαγειρεύει η Μπαχα Ελευθερια
Υλικά
- 400 γρ χυμό πορτοκάλι
- 340 γρ ελαιόλαδο
- 300 γρ ζάχαρη
- 50 γρ καρύδια
- 80 γρ σταφίδες
- 500 γρ αλεύρι για τσουρέκια
- 1/4 κ γλ γαρύφαλλο
- 1 κ γλ κανέλα
- 20 γρ μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και στολίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου