Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Γιαουρτόσουπα

 


μαγειρεύει η Neli Zilfidis

Υλικά

  • γιαούρτι
  • κεφίρ
  • αγγουράκι
  • αυγά σφιχτοβρασμένα
  • πατάτες βρασμένες
  • ζαμπόν
  • πράσινα κρεμμυδάκια
  • ρεπανάκια
  • άνηθος
  • λίγο νερό

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τις πατάτες, το αγγουράκι , το ζαμπόν, τα ρεπανάκια  και τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Στο μπλέντερ χτυπάμε το γιαούρτι με το κεφίρ και λίγο νερό. Το προσθέτουμε στο μπολ με τα ψιλοκομμένα υλικά και κανονίζουμε πόσο αραιή ή πυκνή θέλουμε την σούπα.

Ψιλοκόβουμε και λίγο άνηθο και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε την σούπα στο ψυγείο και την απολαμβάνουμε κρύα.

Είναι πολύ καλύτερη την επόμενη μέρα.

Σημείωση : αν δεν έχουμε κεφίρ προσθέτουμε περισσότερο γιαούρτι και νερό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο