Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Φανουρόπιτα



μαγειρεύει η Gnosoula  Nikolaou

Υλικά

  • 3/4 ποτηριού λάδι
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1 ποτήρι νερό
  • 2.5 κ γλ μπέικον πάουντερ
  • λίγη κανέλα
  • 3 ποτήρια αλεύρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο