μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά για την ζύμη
- 500 γρ περίπου αλεύρι
- 320 ml χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1½ κ.γλ. αλάτι
- λίγο σιμιγδάλι ψιλό για το άνοιγμα της ζύμης
Εκτέλεση
Απλώνουμε σάλτσα ντομάτας πάνω στην ζύμη και τα υλικά που θέλουμε
Ψήνουμε για περίπου 8-10 λεπτά, σε δυνατά προθερμασμένο φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου