Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Χυλοπίτες με μανιτάρια καίσαρα

 


μαγειρεύει ο Mitas Xristos

Υλικά

  • χυλοπίτες
  • μανιτάρια καίσαρας
  • κρεμμύδια ξερά
  • σησαμέλαιο
  • κόλιανδρος
  • φρέσκο κρεμμυδάκι
  • πιπέρι
  • χυλοπίτες
  • τυρί μαλακό για το σερβίρισμα

Εκτέλεση


Μαραίνουμε το κρεμμύδι σε στεγνό γουοκ ή βαθύ τηγάνι.



Αφού ζεσταθεί καλά το κρεμμύδι, προσθέτουμε το μανιτάρι κομμένο σε κομμάτια. Αφού ψηθεί κι αυτό προσθέτουμε σησαμέλαιο, τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο, και το φρέσκο κρεμμύδι.


Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο από το νερό που εν τω μεταξύ έχουμε βράσει τις χυλοπίτες.



Μόλις βγάλει φουσκάλες είναι έτοιμο το φαγητό μας.

Σερβίρουμε με λίγο μαλακό τυρί τριμμένο από πάνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο