μαγειρεύει η Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
- παστουρμάς
- σουτζούκι αρμένικο
- κασέρι σε φέτες ή κύβους
- ντομάτα σε κύβους
- αυγά (1 η 2 για τον καθένα)
- αλατοπίπερο
- λάδι
- πιπεριές
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το σουτζούκι κομμένο σε ροδέλες. Προσθέτουμε και τις πιπεριές.
Σειρά έχουν οι ντομάτες και αφού σοταριστούν κι αυτές βάζουμε και τον παστουρμά.
Προσθέτουμε τα αυγά
και το κασέρι και κλείνουμε το μάτι.
Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με ένα καπάκι.
Τα αυγά θα ψηθούν μέχρι να κρυώσει το μάτι.
Σερβίρουμε έτσι όπως είναι με το τηγάνι στο τραπέζι και αρχίζουμε τα μακροβούτια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου