Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Μπισκότα με ρετσίνα και ινδοκάρυδο

 


μαγειρεύει η Lena Georgoudi

Υλικά

  • 1 βιτάμ 
  • 1 κούπα σπορέλαιο 
  • 1  κούπα ζάχαρη 
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά του γλυκού σόδα
  • 1 κούπα ρετσίνα 
  • 1 κούπα καρύδια η ινδοκάρυδο 
  • αλεύρι όσο πάρει

Εκτέλεση

Ενώνουμε όλα τα υλικά προσθέτοντας στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο. Ετοιμάζουμε την ζύμη και πλάθουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε.

Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί και αραδιάζουμε τα μπισκότα μας.



Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 -180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Γίνονται απίστευτα τραγανά και νόστιμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο