μαγειρεύει η Eleni Othonas
Υλικά
- πράσα
- κρεμμύδι ξερό (προαιρετικό)
- 1 ντομάτα τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ελιές
Εκτέλεση
Κόβουμε τα πράσα σε κομμάτια 5-6 εκατοστά περίπου. Τρίβουμε και το κρεμμύδι, αν το χρησιμοποιήσουμε.
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το πράσο. Αφού μαλακώσει καλά προσθέτουμε την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε.
Λίγο πριν σβήσουμε το μάτι προσθέτουμε και τις ελιές και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου