Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Κολοκυθοκεφτέδες

 


μαγειρεύει η Ελένη Κοσμοπούλου

Υλικά

  • 3/4 κιλού κολοκυθάκια τριμμένα
  • 2 αυγά
  • φέτα
  • 3 κ σ φρυγανιά
  • 3 κ σ αλεύρι
  • μαϊντανός
  • δυόσμος
  • άνηθος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε με λίγο αλάτι να στραγγίσουν τα υγρά τους. 


Όταν στραγγίσουν τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. ανακατεύουμε πολύ καλά .

Στο τέλος προσθέτουμε την φέτα χοντροκομμένη με τα χέρια μας.





Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Βάζουμε στην κατάψυξη για λίγο. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Σημείωση : μπορούμε να ζυμώσουμε,να πλάσουμε τα κεφτεδάκια και να τα έχουμε στην κατάψυξη. Έτσι θα τους απολαμβάνουμε όποτε θέλουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο