Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Τηγανιά με βωλίτη και amanita rubescens

 


μαγειρεύει ο Mitas Xristos

Υλικά

  • μανιτάρι βωλίτης
  • amanita rubescens
  • πιπεριά κέρατο
  • πιπεριά Φλωρίνης
  • λεμόνι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • πατάτες φρέσκιες 
  • καρότο

Για το σερβίρισμα

  • γιαούρτι
  • λάδι
  • λεμόνι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. 



Συνεχίζουμε το τηγάνισμα  προσθέτοντας τα μανιτάρια κομμένα σε κύβους.

Αλατοπιπερώνουμε .



Τηγανίζουμε τις πατάτες και στήνουμε το πιάτο.

Σερβίρουμε την τηγανιά, μαζί με τις πατάτες και το καρότο. Ετοιμάζουμε και την σάλτσα γιαουρτιού με λάδι, λεμόνι και πιπέρι. 

Καλή μας όρεξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο