Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ελιές ξυδάτες

 


μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou

Υλικά

  • ελιές
  • ξύδι λευκό
  • αλάτι
  • λάδι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Χαράσσουμε τις ελιές και τις ξεπικρίζουμε αλλάζοντας το νερό τους για καμιά εβδομάδα.

Μετά τις ξεπλένουμε καλά και τις βάζουμε σε βάζα. Ετοιμάζουμε ένα μείγμα με 8 μέρη ξύδι λευκό και 1 μέρος αλάτι. 

Διαλύουμε καλά και περιχύνουμε τις ελιές. Όταν θελήσουμε να σερβίρουμε απλά τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Σημείωση : γίνονται πολύ νόστιμες και απίστευτα τραγανές!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο