μαγειρεύει η Lia Papaxrisostomidou
Υλικά
- 1 1/2 κιλό κουνουπίδι
- 1 1/2 κιλό πατάτες
- ,4-5 ντομάτες ώριμες η χυμό
- μαυροπίπερο
- ρίγανη
- θυμάρι ξερό
- 3 κρεμμύδια ξερά ροδέλες
- μοσχοκάρυδο σκόνη
- αλάτι
- λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κουνουπίδι το κόβουμε σε κομματάκια - μπουκιές και το βάζουμε σε μία άκρη στη γάστρα.
Το ίδιο κάνουμε και με τις πατάτες στην άλλη άκρη της γάστρας
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ντομάτα και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τα ανακατεύουμε καλά και τα περιχύνουμε πάνω στο κουνουπίδι και πατάτες. Περιλούζομε όλα με το λάδι χωρίς να ανακατέψουμε και στο φούρνο στους 230 c για μια ώρα περίπου.
Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου