Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Στιφάδο

 


μαγειρεύει η Effie Tsitsika

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
  • κρεμμύδια όσα μας αρέσουν
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • δάφνη
  • μπαχάρι
  • γαρύφαλλο
  • ξύδι
  • λάδι
  • ντοματοπελτές

Εκτέλεση

Βράζουμε τα κρεμμύδια ελαφρά και χύνουμε το πρώτο νερό. Προσθέτουμε όλα τα υλικά στη χύτρα και βράζουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο