μαγειρεύει η Lena Georgoudi
Υλικά
- κοτόπουλο βρασμένο
- μπέικον ψημένο
- ντοματίνια
- κρουτόν
- μαρούλι
- παρμεζάνα
- σάλτσα του καίσαρα
Για το σερβίρισμα
- πίτες ψημένες
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο σε πολύ μικρές μπουκιές.
Το ίδιο κάνουμε και με το μπέικον. Στρώνουμε την πιατέλα με φύλλα μαρουλιού και από πάνω τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Στο τέλος γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα και περιχύνουμε την σαλάτα με την σάλτσα του καίσαρα.
Σημείωση : για την σάλτσα του Καίσαρα ανακατεύουμε μαγιονέζα, μουστάρδα, πιπέρι, ξύδι
Τοποθετούμε και τις πίτες σε μια άκρη και απολαμβάνουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου