Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ρεβίθια με καλοκαιρινό σπανάκι και πιπεριές

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • ρεβίθια
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 ματσάκι πράσινα κρεμμύδια
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 1-2 καρότα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • μαϊντανός
  • σπανάκι καλοκαιρινό

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε τα ρεβίθια από βραδύς και το πρωί τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και όχι να λιώσουν.

Σε μια κατσαρόλα (χρησιμοποίησα χύτρα ταχύτητας) βάζουμε όλα τα υλικά μας, εκτός από το σπανάκι. Βράζουμε καλά το μείγμα μας.

Αναμειγνύουμε την σάλτσα με τα ρεβίθια και προσθέτουμε το σπανάκι κομμένο με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια.




Ανακατεύουμε καλά και καλύπτουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για κανα 20λεπτο περίπου.

Καλή μας όρεξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο