μαγειρεύει ο Mitas Xristos
Υλικά
- καίσαρα αμανίτα
- αλεύρι
- αυγό
- γαλέτα
Για το σερβίρισμα
- ψωμί βουτυρωμένο
- φύλλο μαρουλιού
- ντομάτα σε φέτες
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τον καίσαρα από ξένα σώματα. Περνάμε πρώτα από αλεύρι ,τινάζουμε να φύγει το περιττό, μετά το περνάμε σε αυγό χτυπημένο καλά.
Τινάζουμε και μετά το περνάμε από γαλέτα, φρυγανιά, ξερό ψωμί, ότι έχει ο καθείς. Τηγανίζουμε και είναι έτοιμο.
Ανοίγουμε ένα ψωμί, το βουτυρώνουμε και βάζουμε τα μανιτάρια. Γαρνίρουμε με φύλλο μαρουλιού, ντομάτα αλατοπιπερώνουμε και είναι έτοιμο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου