Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Σνίτσελ με καίσαρα αμανίτα

 


μαγειρεύει ο Mitas Xristos

Υλικά

  • καίσαρα αμανίτα
  • αλεύρι
  • αυγό 
  • γαλέτα

Για το σερβίρισμα

  • ψωμί βουτυρωμένο
  • φύλλο μαρουλιού
  • ντομάτα σε φέτες
  • αλάτι
  • πιπέρι 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τον καίσαρα από ξένα σώματα. Περνάμε πρώτα από αλεύρι ,τινάζουμε να φύγει το περιττό,  μετά το περνάμε σε αυγό χτυπημένο καλά.

Τινάζουμε και μετά το περνάμε από γαλέτα, φρυγανιά, ξερό ψωμί, ότι έχει ο καθείς. Τηγανίζουμε και είναι έτοιμο. 

Ανοίγουμε ένα ψωμί, το βουτυρώνουμε και βάζουμε τα μανιτάρια. Γαρνίρουμε με φύλλο μαρουλιού, ντομάτα αλατοπιπερώνουμε και είναι έτοιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο