Υλικά
- μοσχαρίσιες στηθοπλευρές
- τραχανάς ξινός
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό λεμονιού ή αυγολέμονο
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει πολύ και αλατοπιπερωνουμε Μόλις είναι έτοιμο αφήνουμε να κρυώσει και να βγει το λίπος στην επιφάνεια. .
Σε άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε με λίγο από το λίπος του κρέατος, τον τραχανά και κατόπιν προσθέτουμε ζωμό και το κρέας που έχουμε βράσει.
Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί. Σε δέκα λεπτά περίπου είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με λεμόνι και αλατοπίπερο ή αν θέλουμε μπορούμε να το κάνουμε αυγολέμονο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου