μαγειρεύει ο Mitas Xristos
Υλικά
- φτερούγες από κοτόπουλο
- κρεμμύδι ξερό
- πιπεριές Φλωρίνης
- μανιτάρια nameko
- λάχανο
- σουσάμι
- σησαμέλαιο
- σόγια σος
Εκτέλεση
Σε ένα ζεστό αλλά όχι καυτό γουόκ η σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το σησαμέλαιο. Σοτάρουμε για λίγο το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις φτερούγες.
Σειρά έχουν οι πιπεριές, τα μανιτάρια και το λάχανο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε την σόγια σος και το σουσάμι.
Ανεβάζουμε λίγο την ένταση της φωτιάς και μετά από λίγο το φαγητό μας είναι έτοιμο!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου