Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Αυγά μάτια υπερπαραγωγή

 


μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα

Υλικά

  • πατάτες
  • ζαμπόν σε κομμάτια
  • κασέρι
  • τυρί
  • ντοματίνια 
  • αυγά
  • λάδι

Εκτέλεση

Τρίβουμε τις πατάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη και τις στρώνουμε σε μια λαδόκολλα δίνοντας το σχήμα και το μέγεθος του τηγανιού που θα χρησιμοποιήσουμε. 

Τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε.

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λάδι, μια στρώση πατάτας, μία στρώση με ζαμπόν κομμένο σε κύβους. 

Από πάνω ρίχνουμε κασέρι και τυρί ανακατεμένα και μετά τα ντοματίνια κομμένα στην μέση.

Από πάνω προσθέτουμε τα αυγά μάτια και πριν ασπρίσουν προσθέτουμε κασέρι και ψήνουμε για λίγο ακόμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο