μαγειρεύει η Caterina Caterinaki
Υλικά
- 4-5 πράσα με τα φύλλα σε ροδέλες
- 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- πελτές ντομάτας
- ελαιόλαδο
- λίγο κρασί
- ντοματίνια
- αλάτι
- πιπέρι
- ζωμός
- 2-3 φλιτ του καφέ ρύζι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα πράσα σε ροδέλες, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, δαφνόφυλλα και λίγο πελτέ μέσα σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι.
Τα ανακατεύουμε και τα σβήνουμε με λίγο κρασί.
Προσθέτουμε και τα ντοματίνια κομμένα, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε ζεστό ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10’.
Έχουμε βάλει δυο τρία φλιτζανάκια του καφέ, ρύζι μέσα σε νερό για 15’. Στραγγίζουμε το ρύζι και το προσθέτουμε.
Αφήνουμε να βράσει το χρόνο που χρειάζεται το ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου