Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πρασόμπαλες

 


μαγειρεύει η Caterina Caterinaki

Υλικά

  • πρασόρυζο που μας έμεινε
  • τυρί τριμμένο
  • τυρί που λιώνει σε κύβους
  • λάδι
  • πιπέρι
  • αυγό
  • αλεύρι

Εκτέλεση

Το ήδη έτοιμο πρασόρυζο την επόμενη μέρα το βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το τυρί τριμμένο , λάδι, πιπέρι και αυγό . 

Τα ανακατεύουμε να δέσουν. Έχουμε κόψει σε κύβους τυρί που λιώνει. Παίρνουμε μιάμιση κουταλιά από το πρασόρυζο και το βάζουμε γύρω από το τυρί και του δίνουμε σχήμα μπάλας. 

Περνάμε την πρασόμπαλα μέσα από το μπολ με αλεύρι και μετά τηγανίζουμε.



Καλή όρεξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο