μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 200 γρ. ταχίνι
- 1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
- ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
- 6 κουταλιές παγωμένο νερό
- ¼ κ.γλ. κύμινο
- ¼ κ.γλ. αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Σημείωση :Το παγωμένο νερό κάνει την σος κρεμώδη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου