Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Σος ταχίνι

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά 

  • 200 γρ. ταχίνι
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • 6 κουταλιές παγωμένο νερό
  • ¼ κ.γλ. κύμινο
  • ¼ κ.γλ. αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. 

Σημείωση :Το παγωμένο νερό κάνει την σος κρεμώδη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο