μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2-3 μεγάλες ώριμες ντομάτες (είχα τριμμένες στην κατάψυξη από το καλοκαίρι)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- λίγο σκόρδο
- πάπρικα γλυκιά
- πάπρικα καυτερή
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση
Αλέθουμε όλα τα υλικά εκτός από την πικάντικη πάπρικα στο μούλτι μέχρι να πάρουμε έναν χυλό πολύ καλά λιωμένο.
Την πάπρικα την αφήνουμε τελευταία για να δοκιμάσουμε όσο πικάντικη θέλουμε την σάλτσα μας.
Βάζουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μέχρι να χυλώσει λίγο. Αποσύρουμε και έτοιμη!!!
Συνοδεύει κεφτεδάκια, ζυμαρικά και κρέατα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου