μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι ή τα κρεμμυδάκια, ότι χρησιμοποιήσουμε , καθώς και τα καρότα.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον αρακά, τα καρότα και τα κρεμμύδια. Αφήνουμε να μαλακώσουν λίγο.
Προσθέτουμε τις αγκινάρες , τον άνηθο ή τον δυόσμο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε λίγο νερό. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό μας.
Λίγο πριν το τέλος δοκιμάζουμε για την γεύση και προσθέτουμε μπόλικο χυμό λεμονιού.
Στο πιάτο μας βάζουμε λίγο ωμό λάδι και 1 κομμάτι φέτα και απολαμβάνουμε.
Καλή μας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου