μαγειρεύει η Caterina Caterinaki
Υλικά
- φιλέτο σολομού
- μανιτάρια porcini
- ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- μανιτάρια λευκά
- σε ροδέλες
- κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
- μπόλικο ginger
- soya sauce
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια λαδόκολλα στην βάση βάζουμε τα μανιτάρια porcini, από πάνω ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι (τα πράσινα φύλλα) , ο σολομός, πάλι φύλλα κρεμμυδιού ψιλοκομμένα, μανιτάρια λευκά σε ροδέλες , κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες, αρκετό ginger , soya sauce, και ελάχιστο φρέσκο ελαιόλαδο.
Κλείνουμε την λαδόκολλα και ξεχνάω στο φούρνο για μισή ώρα…
Πολύ αρωματικό, γευστικό, μαλακό! Το συνόδευσα με γιαούρτι ανακατεμένο με μουστάρδα και ελάχιστο ελαιόλαδο.
Από πάνω ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι τα φύλλα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου