Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Τραχανάς με αποξηραμένα μανιτάρια



μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • τραχανάς (μια χούφτα για κάθε πιάτο)
  • μανιτάρια αποξηραμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • γιαούρτι

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε σε ζεστό νερό τα μανιτάρια για κάνα μισάωρο.  Βάζουμε το νερό στην κατσαρόλα μαζί με το νερό που μουλιάσαμε τα μανιτάρια. 

Μόλις αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα μουλιασμένα μανιτάρια. Λίγο πριν γίνουν βάζουμε και τον τραχανά να βράσει.

Σερβίρουμε με λίγο λάδι ωμό και γιαούρτι αν θέλουμε η τυρί χοντροκομμένο.



Καλή μας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο