μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 3 αυγά
- 170 γρ ελαιόλαδο
- 150 γρ ζάχαρη
- 180 γρ γιαούρτι
- 300 γρ αλεύρι ολικής
- 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
- 2 κάψουλες βανίλια
- 4 κ. σούπας ηλιόσπορο ή ότι άλλους σπόρους θέλουμε
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με μίξερ ή αυγοδάρτη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45΄ στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου