μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας
- 250 γρ φέτα
- 250 γρ ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- σκόρδο σε σκόνη
- πιπέρι
- αλάτι
- ρίγανη, θυμάρι ή βασιλικός (ότι θέλουμε)
Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι βάζουμε την φέτα και γύρω γύρω τα ντοματίνια. Αλατίζουμε λίγο τα ντοματίνια και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το σκόρδο, και ότι αρωματικά θέλουμε και φουρνίζουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα ντοματίνια και να πιάσει λίγο χρώμα το τυρί μας.
Βάζουμε τα ζυμαρικά μας να βράσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
΄Εχει γίνει εν τω μεταξύ και η σάλτσα μας και με ένα πιρούνι λιώνουμε την φέτα με τα ντοματίνια και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε και τα μακαρόνια ,ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Τόσο απλά!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου