μαγειρεύει η Ευαγγελία Αρετογλίδου Φωληά
Υλικά
- 6-7 μελιτζάνες μακρουλές
- 1 κιλό μοσχαράκι τρυφερό
- κασέρι καπνιστό
- 1 κεσεδάκι ντοματίνια
Εκτέλεση
Πρώτα μαγειρεύουμε το κρέας με συνταγή κοκκινιστού. Εν τω μεταξύ από το βράδυ τηγανίζουμε σε φέτες στο μάκρος τις μελιτζάνες.
Τις βάζουμε σε σουρωτήρι να βγει το λάδι που έχουν.
Αφού κρυώσει το κρεατάκι το κόβουμε σε μπουκιές. Παίρνουμε μια φέτα και τυλίγουμε το κρεατάκι το στεριώνουμε με οδοντογλυφίδα.
Στη συνέχεια έχουμε κόψει το κασέρι σε μεγάλους κύβους και τοποθετούμε από το επάνω μέρος.
Τα ντοματίνια και αυτά κομμένα στα δύο.
Βάζουμε και μισό ντοματίνι επάνω στο κασέρι και το στηρίζουμε με άλλη οδοντογλυφίδα.
Βάζουμε τις μπαλαρίνες σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και στο φούρνο για δέκα λεπτά. Μετά θα γλείφουμε τα δάχτυλα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου