μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- μορχέλες
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- λίγο άγριο κύμινο
- κρέμα γάλακτος
- αλατοπίπερο
Για το πέστο άγριου σκόρδου
- φύλλα άγριου σκόρδου
- παρμεζάνα
- κουκουνάρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μούλτι βάζουμε τα υλικά για το πέστο και αναμειγνύουμε μέχρι να δεθεί το μείγμα και το κρατάμε στην άκρη.
Σοτάρουμε φρέσκο κρεμμύδι με τις μορχέλες για κανένα 10 λεπτό σε σιγανή φωτιά ( οι μορχέλες θέλουν καλό μαγείρεμα γιατί έχουν μια τοξίνη που με την θερμοκρασία καταστρέφεται).
Προσθέτουμε μια κουταλιά σούπας πέστο και λίγο άγριο κύμινο και σοτάρουμε 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αλατοπίπερο και αφήνουμε να δέσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου