Υλικά
- 1 κρεμμύδι ξερό
- πιπεριές
- μορχέλες
- κριθαράκι
- εστραγκόν
- κεφαλοτύρι
- ένταμ
Εκτέλεση
Σοτάρουμε
το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε τις πιπεριές. Συνεχίζουμε προσθέτοντας
τις μορχέλες και τις σοτάρουμε κι αυτές.
νερό.
μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου